Merk campagne met TV commercial

Roan Luxury Camping Holidays

Veel mensen denken dat een campingvakantie niets voor hen is. Naar de camping gaan zien ze als een vakantie voor kinderen en associëren ze niet met uitrusten of ‘loungen’. Maar Roan, onderdeel van de European Camping Group en een van de topaanbieders van campingvakanties in Europa, bewijst het tegendeel. Want juist als de kinderen onder de pannen zijn en plezier maken, ontstaat er voor jou rust en tijd om te relaxen. Zo zijn vakanties bij Roan voor kinderen én volwassenen een fantastische ervaring. Of zoals Ivo Brand, marketingmanager bij Roan, het zo goed verwoordt: “Op een camping is er altijd drukte en gezelligheid, is er altijd iets te doen. Maar in je eigen Roan-accommodatie, op de loungebank op de veranda, vervaagt je besef van tijd.”

In samenwerking met reclamebureau The Valley vertaalden we dit premium vakantiegevoel door naar een relaxte tv-commercial. Hierbij schreef DSPH de treatment en het script. De film begint bij een vader die onderuitgezakt ligt te genieten. In gedachten is hij bij zijn kinderen die zwemmen, vrienden maken en dansen in de disco. Als ze met opblaasfiguren voorbijrennen kijkt hij even op, lacht en zakt tevreden terug in de loungebank. Want als de kinderen blij en relaxed zijn, dan is hij dat ook.

De commercial namen we op tijdens een meerdaagse shoot op een zonnige locatie in Italië. Naast de lange film maakten we een korte versie van de commercial (een bumper), diverse cut-downs om te verspreiden via sociale media én foto’s. Dit doen we vaker, video- en fotografie combineren op één moment met hetzelfde team. Zo krijgt de opdrachtgever één pakket aan content opgeleverd in dezelfde stijl.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!