Merk campagne

Premier Seafarmers

Premier Seafarmers kweekt en oogst de lekkerste oesters, vongole, kokkels, kreeften, mosselen en ander eetbaars uit de zee. Dit doet het familiebedrijf al generaties lang vanuit Yerseke in Zeeland. In de familie draait alles om de zee, de bron. Premier wil consumenten continu voorzien van nieuwe, lekkere en inspirerende mogelijkheden, maar tegelijkertijd ook de zee beter en gezonder achterlaten voor toekomstige generaties. Dat is elke dag weer de missie van Premier Seafarmers.

Hoe deel je die missie met een groot publiek? Een video kan hiervoor het perfecte medium zijn. In samenwerking met branding agency HLO ontwikkelden we voor Premier een film waarin niet een handjevol acteurs of modellen en een ingehuurde voice-over, maar de familie zelf op een persoonlijke manier het verhaal over hun familie, de relatie met de zee, de keten én hun missie verwoorden. Voor het perfecte beeld zijn we aan boord gestapt van een vissersboot, en hebben we uren gewacht op de eb, of juist de vloed.

De producten die Premier oogst zijn ‘by nature’, met de zee als hun werkomgeving. De video reflecteert dit natuurlijke gevoel in kleur en stijl. Tegelijkertijd met de video hebben we een fotoshoot gedaan, zodat zowel het bewegend beeld als de fotografie één stijl en één gevoel volgen voor een coherente merkbeleving.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!