Recruitmentwebsite fotografie

Pon Holdings – Jobs at Pon

Wist je dat de iconische VW-bus is verzonnen door een Nederlander? In de jaren vijftig schetste Ben Pon op de achterkant van een servetje de contouren van de eerste Volkswagen Transporter. Pon was destijds nog een klein en klassiek familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd concern op het gebied van mobiliteit. In Nederland is Pon Holdings onder meer importeur van auto’s van Volkswagen, Audi en Porsche, en ook eigenaar van fietsmerken zoals Gazelle, Urban Arrow en Santa Cruz. 

Met zoveel merken in het portfolio begrijp je dat Pon ontzettend veel mensen in dienst heeft – (bedrijfs)autotechnici, maar ook administratief medewerkers en communicatiespecialisten. Om hun werkgeversmerk sterker in de markt te zetten en nieuwe medewerkers aan te trekken, heeft Pon een volledig nieuwe recruitmentwebsite gelanceerd: ‘Jobs at Pon’. Voor deze website verzorgde DSPH de fotografie. Hierbij hebben we op diverse fabriekslocaties en kantoren niet sfeerbeelden gemaakt en ook portretten om de verhalen van medewerkers (testimonials) een gezicht te geven.

Deze opdracht was op meerdere vlakken leuk en uitdagend. Want hoe zorg je ervoor dat met zoveel verschillende locaties en merken de fotografie één gevoel uitstraalt? En hoe zorg je ervoor dat met zoveel mooie auto’s en fietsen niet het materieel maar de medewerker eens de hoofdrol speelt? Uiteindelijk hebben we sprankelende sfeerbeelden en portretten kunnen maken die passen bij het werkgeversmerk van Pon. Een serie waarin de mens achter het bedrijf centraal staat, maar je wél ook het gevoel krijgt van de voertuigen waarmee ze werken. Werken bij Pon – waar je jouw eigen route binnen je carrière kiest.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!