Content strategie

Munisense

Munisense geeft online en realtime inzicht in geluid, waterkwaliteit, grondwaterniveaus en luchtkwaliteit. Omdat bijna al deze onzichtbaar zijn was verreweg de grootste uitdaging om het onzichtbare te verbeelden. Het script is geschreven in twee aktes, waarbij in akte één wordt verteld over de noodzaak van menselijk handelen op de gevolgen van klimaat verandering en steeds voller wordende steden.

Om dit mogelijk te maken leggen we in akte twee uit dat daarvoor  inzichtelijke en real-time data nodig, waar Munisense beleidsmakers en betrokkenen mee kan helpen. Dit hebben we gedaan door opnamen te maken bij concrete usercases op locatie bij klanten van Munisense.

Deze ‘hero’ film is onderdeel van een grotere content strategie, waarbij alle individuele oplossingen van Munisense een eigen film hebben gekregen en er een pakket aan korte films voor social media is ontwikkeld.

Testimonial

We zijn erg blij met onze mooie en pakkende bedrijfsfilm. De film vertelt en verbeeldt ons verhaal heel sterk. Het vertelde verhaal is toegankelijk, herkenbaar en spreekt alle doelgroepen aan, van een Raad van Bestuur tot een handhaving team. Complimenten voor het team van DSPH.

Mirjam, sales manager Munisense

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!