‘Always together’ campagne

Maxi Cosi

Als je net een baby hebt gekregen, is weten dat je kindje veilig en gelukkig is natuurlijk het allerbelangrijkste wat er is. Maxi-Cosi – een grote en super bekende speler op het gebied van baby- en kinderproducten en die bijvoorbeeld het allereerste autostoeltje creëerde met uitgebreide veiligheidsvoorzieningen – weet dit als geen ander. Daarom lanceerde het merk de Connected Home-lijn met vier nieuwe producten die verbonden met WiFi en zo op afstand bestuurbaar zijn; een babymonitor, een humidifier, een light & sound-apparaat en een wieglampje.

Om kersverse ouders kennis te laten maken met deze nieuwe producten hebben we samen met reclamebureau The Brave New Now een lanceringscampagne ontwikkeld: always together. Want dat is precies wat de producten doen; ze geven je de mogelijkheid om altijd verbonden te zijn met je kindje, ook al ben je niet fysiek bij elkaar. De campagne legt de nadruk op de band tussen ouder en kind, en is simpel, herkenbaar, intiem en echt.

DSPH heeft hierbij de video en fotografie verzorgd. Een overkoepelende productlijnvideo, maar ook kortere video’s en key visuals per product die we tijdens een meerdaagse shoot op locatie hebben gemaakt. De grote uitdaging was hierbij natuurlijk dat we moesten werken met jonge kinderen. Hierbij hebben we de opdrachtgever 100% ontzorgd door het schrijven van een duidelijke treatment, het maken van een flexibele planning en begeleiding van A tot Z.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!