Z50-camera productcampagne

Nikon

De wereldberoemde cameraproducent Nikon (Nederland) benaderde ons voor een volledige contentcampagne rondom de nieuwe Nikon Z50. Deze veelzijdige, compacte en lichte camera kan álles en is voor iedereen geschikt, of je nu een beginnende of een meer ervaren fotograaf bent. En of je ‘m nu professioneel gebruikt, of alleen tijdens je vakantie. Hoe vertel je aan zoveel mogelijk mensen dat de Z50 een ideale camera is voor diverse doelgroepen? Simpel: door het op een verhalende manier te laten zien.

In samenwerking met mediabureau MediaCom schakelden we speciaal voor deze campagne de hulp in van drie verschillende invloedrijke en fotograferende Nederlandse influencers: Ngoc Chau, die surrealistische kunstfoto’s maakt, Karen van Duijvenbode, die een bekende modefotograaf is, en NOMADS (Kay & Esther), die samen rondreizen in een camper en daarbij de mooiste natuurplaatjes vastleggen. In drie verschillende portretfilms vertellen de influencers op een eigen en authentieke manier hoe ze hun Z50 gebruiken, waarom ze precies voor deze camera hebben gekozen en welke handige features ze het vaakst gebruiken.

Naast de langere portretfilms maakten we kortere social edits en foto’s – een compleet contentpakket dus. De middelen maakten we tijdens een meerdaagse shoot in binnen- en buitenland. Hierbij hebben we alles zelf geregeld en gemaakt: van het concept en de verhaallijnen, de planning en verschillende locaties, tot de video- en fotografie zelf.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!