‘Mooi in zijn eenvoud’ campagne

Boerschappen

Al vanaf het begin van de oprichting van Boerschappen in 2013 hebben we een hechte samenwerking. En hoewel de bezorger van boodschappenboxen door de jaren heen is gegroeid en verder ontwikkeld, is hun missie altijd hetzelfde gebleven: bijdragen aan een gezonde levensstijl van hun klanten door gezond en voedingsrijk voedsel te leveren. En bovendien een positieve bijdrage leveren aan de transitie richting regeneratieve landbouw. In de tussentijd maken ze het leuk en eenvoudig om met de seizoenen mee te koken en vertellen ze ál die mooie verhalen van de betrokken boeren.

Speciaal voor de nieuwe website van Boerschappen verzorgden we de fotografie, maar maakten we ook een film met de titel ‘Mooi in zijn eenvoud’. Om eenheid in de beelden en uitstraling van Boerschappen te krijgen en verder te professionaliseren qua look and feel, hebben we hiervoor een stijl ontwikkeld die vier seizoenen kent. Deze vier seizoenen komen in uitdrukking in kleuren en gevoel.

In de film vertellen we nogmaals het bijzondere verhaal van Boerschappen en hoe de keten werkt: de spullen worden opgehaald bij de boer en de volgende dag bezorgd bij de klant. Het script schreven we samen met de opdrachtgever. En de voice-over? Dat is gewoon de stem van een van de oprichters van Boerschappen, Stijn. Ook daarin is de video mooi in zijn eenvoud.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!