Vastgoedmarketing voor ‘Hyde Park’

Snippe Projecten

Op een toplocatie in Hoofddorp verrijst Hyde Park: een nieuwbouwproject bestaande uit verschillende appartementencomplexen ontworpen door wereldberoemde architecten. De ontwikkelaar van Hyde Park vroeg aan DSPH om videocontent te ontwikkelen voor diverse doelgroepen. Hiervoor hebben we verschillende concepten en invalshoeken bedacht en het project van A tot Z begeleid.

In de eerste fase staat de visie en het concept van Hyde Park centraal. Hierbij hebben we een serie video’s gemaakt waarin alle betrokken architecten – zoals Winy Maas van architectenbureau MVRDV – zich voorstellen en hun ontwerpverhaal doen. Het doel van deze fase is om Hyde Park te ‘laden’ bij potentiële kopers, om awareness te creëren. De tweede fase is iets commerciëler ingestoken op de kopers. Hierin komt interior designer Eric Kuster bijvoorbeeld aan het woord over welke mogelijkheden een Hyde Park-appartement allemaal heeft. En in een video met BALR-oprichter Demy de Zeeuw neemt hij je mee in een speciaal door hem ingericht appartement. Wie wil nou niet wonen in een appartement waarin je gordijnen automatisch dichtgaan en je PlayStation 5 aanspringt als je binnenkomt?

Fase drie is zogenaamde ‘bewijscontent’ die laat zien dat het project daadwerkelijk wordt gerealiseerd en er ook al kopers zijn. Zo hebben we een ‘Ontmoet de kopers’-video gemaakt, maar ook een ‘Volg de bouw’-video met de aannemer. Bijzonder hierbij was dat we groot aantal timelapsecamera’s op de bouwplaats hadden geïnstalleerd die 24/7 stonden te fotograferen. 

 Ondanks dat de video’s allemaal een andere fase dienen, zijn ze wel familie van elkaar. De architectenfilms uit fase een hebben een visionaire look and feel met veel tegenlicht. De films op de bouw zijn daarentegen wat meer documentair gedraaid om het niet te gelikt te maken. De gemaakte videocontent is organisch en betaald verspreid via sociale media (@hydeparkishere).

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!