Leona lanceringscampagne

Maxi Cosi

Steeds meer jonge gezinnen kiezen voor een leven in de drukke stad. En dat heeft Maxi-Cosi, een van de bekendste en meest toonaangevende merken op het gebied van kinderwagens in Europa, goed begrepen met de lancering van de Leona: een XS kinderwagen met XL comfort. De wendbare kinderwagen is 100% bestand tegen de grote stad: van stoepjes en kinderkopjes tot smalle straatjes en groene parken. En ook als je verder wilt met de metro, trein of een Uber is de lichte en wendbare Leona in een handomdraai ingeklapt.

Om awareness te creëren voor de nieuwe Leona hebben we samen met reclamebureau The Brave New Now een campagne ontwikkeld. DSPH heeft hierbij de video- en fotografie verzorgd. Hiervoor zijn we afgereisd naar onze favoriete bustling city Antwerpen. Tijdens een meerdaagse shoot hebben we verschillende stellen met jonge kinderen gefilmd die op uiteenlopende plekken in de stad laten zien hoe makkelijk en vanzelfsprekend de Leona in het dagelijks gebruik is. Dit heeft geleid tot echte, intieme en vooral ook hele comfortabele beelden.

Naast de video- en fotografie hebben we voor deze shoot ook allerlei andere belangrijke zaken geregeld: van het maken van een flexibele planning en een heldere shotlist tot het regelen van de locaties en modellen.

Other projects

Interesse?

We would love to start a conversation with you!